Levenmetwater

Een luxeleven zonder de kosten

We dromen er allemaal weleens van. Wat als we geld as water hadden en alles konden kopen wat we maar wilden? Velen van ons zien ons al in een prachtige villa wonen met de mooiste luxemerken kleren en rondrijden in een dure auto. Of we zien onszelf in een paradijs aan het strand wonen. Wat we allemaal niet konden doen als we miljonairs waren. Toch zal dat voor de meesten van ons waarschijnlijk niet de realiteit zijn. Maar naar onze mening is het desondanks heel goed mogelijk om op een luxe manier te leven en te genieten van verschillende luxeproducten zonder dat we daar gigantische bedragen voor hoeven te betalen. In dit artikel bespreken we de mooiste luxe ervaringen die je zonder veel geld kunt aanschaffen.

Zwembad

Wie droomt er niet van een mooi groot zwembad in de tuin. En dan hebben we het niet over een klein potenbadje dat je opblaast maar een echt ingegraven zwembad. Maar kost dat niet ontzettend veel geld? Het bouwen en onderhouden van een zwembad kan al snel tienduizenden euro’s kosten. Maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Het is heel goed mogelijk om een zwembad in de tuin te bouwen voor slechts duizend tot drieduizend euro. Er zijn heel veel goedkope inbouw zwembaden beschikbaar die je gemakkelijk zelf kunt inbouwen. Een goed merk dat dergelijke zwembaden levert is bijvoorbeeld Stassar Op deze manier kun je elke zomer genieten van de luxe van een zwembad zonder dat je daar heel veel geld voor hoeft neer te leggen.

Een privé chef

Eten in een luxe restaurant is een ding, een privé chef hebben die thuis voor je kookt is weer heel wat anders. Vaak zijn het alleen de allerrijksten die iemand hebben die dagelijks voor ze kookt. Dit is natuurlijk niet voor normale mensen beschikbaar toch? Toch zijn wij van mening dat je tegenwoordig wel degelijk een privé chef ervaring kunt krijgen. Er zijn tegenwoordig natuurlijk vele maaltijd bezorgservices. En deze services leveren veel meer dan alleen pizza. Het is prima mogelijk om fantastische hoge kwaliteit maaltijden tegen een normale betaalbare prijs dagelijks bij te laten bezorgen.

Luxe vakanties

Reizen is tegenwoordig ontzettend goedkoop. Een vliegticket kost zoveel niet meer. Daarnaast zijn er ook veel prachtige landen waar je ontzettend goedkoop kunt verblijven in fantastische luxe resorts. Denk bijvoorbeeld aan landen in Zuidoost-Azië zoals Indonesië en Thailand. Hier kun je voor slechts zo’n 20 euro per dag in een prachtige villa verblijven. Ideaal dus als je een luxe vakantie wilt vieren.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 Levenmetwater

Thema door Anders Norén