Home Huis & Tuin Geniet van de zomer met de juiste spullen

Geniet van de zomer met de juiste spullen

0
Geniet van de zomer met de juiste spullen

Als je een nieuwe buiten tafel hebt, dan is het wel zo leuk om een tafelkleed toe te voegen. Vooral in de zomer ben je veel buiten en dan is het belangrijk dat de kwaliteit van je tafel behouden wordt. Naast dat een tafelkleed leuk is voor je interieur, zorgt het ook voor een goede bescherming van de tafel. Het is wel zo fijn als je nieuwe tafel niet in één zomer aan vervanging toe is. Maar als je dan zo’n tafelkleed koopt, dan is het wel zo fijn als je er bijpassende stoelen bij hebt. 

Geen onnodige vlekken 

Het is logisch dat er zo nu en dan geknoeid wordt op een tafel. Een tafelkleed kan dan de mooiheid van je tafel behouden. Zo’n kleed doe je dan normaal gesproken na ieder gebruik weer in de was. Heb je nou liever dat je het kleed gewoon met een doekje kunt afnemen en heel af en toe de wasmachine in? Dan is het aan te raden om voor een gecoat tafellinnen te gaan. Vooral met kleine kinderen is het te begrijpen dat er regelmatig wat wordt omgegooit. Denk aan een fles ranja of dat soort drinken. Dit kan flinke vlekken achterlaten. Met een gecoat tafellinnen houd je de boel een stuk beter schoon. 

Lekker zitten in strandstoel

Als je bijpassende stoelen wilt bij het tafellinnen, dan kun je gaan voor zomerse strandstoelen. De combinatie van hout en een mooi katoenen of een acryle stof maakt de hele zomer vibe af. het is wel zo leuk om ook een leuke zitplek te hebben als je met vrienden of vriendinnen cocktails gaat drinken op het terras. Je hebt strandstoelen in verschillende kleuren en patronen. Dit kun je zelf samenstellen. Denk aan een strepenpatroon met de kleuren geel, groen en blauw en zo verder. Een strandstoel heb je vaak in drie verschillende standen en is te verkrijgen met of zonder armleuningen. 

Handig om mee te nemen

Een strandstoel hoef je natuurlijk niet alleen in de achtertuin te gebruiken. Je kunt deze namelijk ook gezellig op je balkon zetten als je geen tuin hebt. Denk aan een apartement of een ander huis. Het fijne aan een strandstoel, is dat je deze gemakkelijk kunt inklappen. Je kunt er dus ook voor kiezen om deze mee te nemen.  Denk aan een weekendje aan zee, waarbij je lekker van de zon kunt genieten en tegelijkertijd kunt relaxen op je strandstoel.