Groene wanden in je interieur

Als je meer rust en een prettige sfeer in een ruimte wilt, dan kun je werken met kleur en planten. Wil je een unieke en groene sfeer creëren dan is een groene wand een goede optie. Groene wanden kunnen verschillende unieke designs hebben. Het voordeel van een groenwand is dat het veel meer met de sfeer van de ruimte doet, dan alleen het verven van een wand of het neerzetten van een plantje. Ook voor het leefklimaat binnen je ruimte is het goed om groene wand te hebben. 

De voordelen van een groenwand

Als je veel in een ruimte zit dan is het aankleden van een groene wand een goede keuze. Een groene wand geeft rust en zorgt ook voor een betere luchtklimaat. Je kunt namelijk groene wanden van mos of levende planten laten plaatsen. Een goed alternatief op levende planten is een wand met kunstplanten. Kunstplanten en kunstmos ziet er zo echt uit dat het een ideale vervanger is. Het voordeel is dat je minder onderhoud hebt. Als je alleen een groenwand wilt als aankleding dan heb je de keuze tussen levend of kunst.

Een groenwand als decoratie

Een groenwand staat ontzettend mooi bij hoge plafonds en grote ruimtes. Een groenwand is daarnaast natuurlijk ook te gebruiken bij wanden die je uniek wilt aankleden. De verschillende wanden kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. De groene planten wanden kunnen op verschillende manieren geplaatst worden. Dit is afhankelijk van de ruimte die je hebt en het soort wand dat je kiest. Zo is het mogelijk de gehele muur te vullen met mos en/of planten. Je kunt er ook voor kiezen om een deel  van de muur te bedekken. Dit kan ook in verschillende maten en figuren. Als je minder ruimte hebt dan kun je ook kiezen voor een mosschilderij of een plantenschilderij.  Dit is zoals de naam doet vermoeden een lijst gevuld met mos of planten naar voorkeur. Kun kunt ook en grote muur met complete systemen laten plaatsen. Met een groenwand is ontzettend veel mogelijk waarbij je naar eigen inzicht de ruimte in kan richten.

 

Related Stories

Anderen bekeken ook

Welk montuur kies ik?

Er bestaan veel verschillende brilmonturen waar iemand uit kan kiezen. Het komt dan ook...

Huismuis: schattig of gevaarlijk?

We kennen die tekenfilms wel waar een vrouw gillend op een kruk springt als...

Dankzij een sportmaaltijd kan je effectiever gaan sporten

Genoeg sporten en bewegen is belangrijk voor een gezond lichaam. Toch is in beweging...

Maak jouw huis comfortabeler met het gebruik van Texelse...

Texel is een prachtig eiland dat te vinden is bij de Waddenzee. Texel is...

Dankzij deze supplementen kan je nog effectiever sporten

Wanneer je gaat sporten is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen....

Persoonlijk lenen 101

Wist je dat je voor bijna alles een persoonlijke lening kan afsluiten? Dat klinkt...

Populaire categorieën

Comments