Groene wanden in je interieur

Als je meer rust en een prettige sfeer in een ruimte wilt, dan kun je werken met kleur en planten. Wil je een unieke en groene sfeer creëren dan is een groene wand een goede optie. Groene wanden kunnen verschillende unieke designs hebben. Het voordeel van een groenwand is dat het veel meer met de sfeer van de ruimte doet, dan alleen het verven van een wand of het neerzetten van een plantje. Ook voor het leefklimaat binnen je ruimte is het goed om groene wand te hebben. 

De voordelen van een groenwand

Als je veel in een ruimte zit dan is het aankleden van een groene wand een goede keuze. Een groene wand geeft rust en zorgt ook voor een betere luchtklimaat. Je kunt namelijk groene wanden van mos of levende planten laten plaatsen. Een goed alternatief op levende planten is een wand met kunstplanten. Kunstplanten en kunstmos ziet er zo echt uit dat het een ideale vervanger is. Het voordeel is dat je minder onderhoud hebt. Als je alleen een groenwand wilt als aankleding dan heb je de keuze tussen levend of kunst.

Een groenwand als decoratie

Een groenwand staat ontzettend mooi bij hoge plafonds en grote ruimtes. Een groenwand is daarnaast natuurlijk ook te gebruiken bij wanden die je uniek wilt aankleden. De verschillende wanden kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. De groene planten wanden kunnen op verschillende manieren geplaatst worden. Dit is afhankelijk van de ruimte die je hebt en het soort wand dat je kiest. Zo is het mogelijk de gehele muur te vullen met mos en/of planten. Je kunt er ook voor kiezen om een deel  van de muur te bedekken. Dit kan ook in verschillende maten en figuren. Als je minder ruimte hebt dan kun je ook kiezen voor een mosschilderij of een plantenschilderij.  Dit is zoals de naam doet vermoeden een lijst gevuld met mos of planten naar voorkeur. Kun kunt ook en grote muur met complete systemen laten plaatsen. Met een groenwand is ontzettend veel mogelijk waarbij je naar eigen inzicht de ruimte in kan richten.

 

Related Stories

Anderen bekeken ook

Regel de administratie van factuur efficiënt binnen het bedrijf

Binnen ieder bedrijf is het belangrijk om rekening te houden met de administratie. Het...

Het waardig afscheid nemen van een dierbare

Een uitvaart is een afscheidsceremonie voor een overledene. Deze ceremonie kan plaatsvinden in een...

Alles wat je wil weten over printers

Er is veel om te leren, dat staat vast. Hier kwam je natuurlijk al...

Welke fiets past het beste bij jou?

Wij, Nederlanders, fietsen jaarlijks heel wat kilometers af. Sommigen gaan een stukje recreatief fietsen...

Energieleveranciers vergelijken en geld besparen

Het is geen geheim dat de energiekosten stijgen. Het lijkt wel of de prijzen...

Draai kiepraam decoratie/verduisterend plisse gordijn

Mooi een draai kiepraam, maar wat doe je met de draai kiepraam raamdecoratie? Wat...

Populaire categorieën

Comments