Home Huis & Tuin Je tuin extra speciaal maken: ideeën

Je tuin extra speciaal maken: ideeën

0

Een tuin is voor veel mensen ontzettend gewild wanneer ze op zoek gaan naar een huis. Niet gek, het is ontzettend fijn om ’s avonds in de zomer te genieten van een borreltje en nog te kunnen luisteren naar de nachtgeluiden. En daarnaast is het natuurlijk ook super leuk om van de tuin wat speciaals te maken zodat je nog lekkerder kan zitten. Een tuin die het beste bij jou past is helaas niet zomaar geregeld, maar er zijn een paar manieren om er wel wat speciaals van te maken. Om te beginnen kun je meer groen in kopen, de meeste planten in de tuin worden eigenlijk al verzorgd door het weer zelf, vaak hoef je niet heel veel te doen om die planten mooi te laten bloeien. Dat is het beste begin, dan heb je al een hoop leuks om naar te kijken, als je dan denkt, er mis nog iets, dan zijn hier een paar toffe ideeën om je tuin net wat extra speciaal te maken.

Icetub

Ademhalingsoefeningen, sporten, steeds meer mensen houden zich bezig met de gezondheid van hun lijf. Mindfulness is een veel gebruikt begrip in de hedendaagse samenleving en dat heeft alles te maken met de drukte waar we in leven. Die ontspanning is belangrijker dan ooit. Een icetub kan je daar heel goed voor gebruiken. Het is ook eens wat anders dan anders, geen jacuzzi, maar een ijsbad waar je niet heel lang hoeft in te zitten, maar waar je het gebruik nog wel de hele dag voelt. Dat is ook het grote voordeel van een icetub, je voelt je de hele dag fris. Je kan meerdere varianten aanschaffen, zowel voor één persoon als voor twee personen, en dat allemaal bij hottubselect.nl!

Dompelbad

Ook een dompelbad heeft een hoop voordelen, je kunt hier ijs in doen maar ook warmer water. Het is een heel klein bad, je hoeft dus niet heel veel water te gebruiken maar je kan er wel heerlijk in ontspannen. Bovendien ziet het dompelbad er ook heel mooi uit, van hout, installeer er wat verlichting om heen met een tuinscherm en je hebt een heel mooi plekje, zo in de tuin!

Mooie loungeset

Een tuin kan eigenlijk niet zonder een fijne loungeset. En deze hoeft echt niet super groot te zijn, of duur, maar er is niets beter dan een plek in de tuin te hebben waar je lekker languit kan zitten. Een loungeset kan je eventueel zelfs zelf bouwen, zodat je zelf kan bepalen hoe groot het wordt en wat voor hout je gebruikt.