Home Huis & Tuin Houtcomposiet online bestellen voor het maken van een vlonder

Houtcomposiet online bestellen voor het maken van een vlonder

0
Houtcomposiet online bestellen voor het maken van een vlonder

Wanneer je, nu alvast voor het nieuwe jaar, een mooie opdracht binnen hebt gehaald, heb je nog even de tijd om goed te kijken naar welke materialen je het best kunt gaan gebruiken. Wil je klant een nieuwe veranda? Dan kun je thermisch gemodificeerd hout aanraden. Dit is natuurlijk hout, maar dan onder hoge druk in een zuurstofarme omgeving verhit. Dit zorgt ervoor dat het hout een veel langere levensduur heeft. Dit is niet alleen goed nieuws voor jou, maar ook zeker voor je klant: hij hoeft er de eerstkomende jaren niet naar om te kijken. Verder is dit hout gewoon te behandelen, te berwerken en te schilderen. Moet er een vlonder komen in deze veranda? Dan ga je natuurlijk houtcomposiet online bestellen.

Houtcomposiet online bestellen is wel zo handig

Je kunt, wanneer je houtcomposiet online bestellen gaat, direct de juiste hoeveelheid bestellen. Het is dan, natuurlijk, wel van belang dat je tekeningen en je berekeningen kloppen. Houtcomposiet online bestellen gaat gemakkelijk en je krijgt er direct suggesties bij voor wat je nog meer nodig zou kunnen hebben. Zo kun je, als de startdatum van je klus er is, direct vol aan de bak. Houtcomposiet is een combinatie van hout en kunststof. Dit zorgt ervoor dat het een natuurlijke uitstraling heeft, maar toch nog langer meegaat dan alleen hout.

Waar kun je houtcomposiet voor gebruiken?

Je kunt houtcomposiet online bestellen voor het maken van een vlonder voor in een veranda, maar ook voor het maken van een aanlegsteiger voor je bootje, voor het maken van een tuinpad dat ook nog eens rolstoelvriendelijk is en voor het bouwen van een schutting. Het is een materiaal dat iets moeilijker te verwerken is dan gewoon hout, het is vergelijkbaar met hardhout qua zagen, schroeven en boren. Je hoeft het houtcomposiet niet te behandelen of te impregneren. Het hoeft niet geschilderd of gebeitst te worden. Al kan dat natuurlijk wel, als jouw klant dat graag wil.

Waar kun je thermisch gemodificeerd hout voor gebruiken?

Thermisch gemodificeerd hout wordt vooral gebruikt als gevelafwerking voor huizen, bedrijven en schuren. Je kunt er ook heel goed een veranda mee bekleden. Afhankelijk van welke houtsoort je kiest zal na verloop van tijd het hout wat vergrijzen. Dit geeft een mooi effect. Maar als je klant dat niet wil, dan is dat ook geen probleem. Het termisch gemodificeerde hout kan ook gebeitst worden zodat de originele kleur behouden blijft. Dat is altijd weer iets dat je kunt aanbieden in je offerte.