Home Vakantie & Vrije tijd Vakantie in Nederland vieren is populairder dan ooit

Vakantie in Nederland vieren is populairder dan ooit

0
Vakantie in Nederland vieren is populairder dan ooit

Wil je op vakantie Nederland? Dan ben je niet de enige. Sinds de corona crisis gaan steeds meer mensen op vakantie in eigen land. Dit komt doordat we toen lastiger naar het buitenland konden vliegen. Mede hierdoor kon je gemakkelijker in Nederland op vakantie dan naar het buitenland. Er zijn veel manieren om een vakantie te boeken. Zo kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van grote booking sites. Je kan er ook voor kiezen om eens een kijkje te nemen op Voordeeluitjes. Hier kun je binnen 1 minuut precies zien welke leuke uitjes er allemaal mogelijk zijn in Nederland. Van activiteiten die verschillende dagen in beslag nemen tot minder lang durende activiteiten. Vakantie Nederland is dus ook populairder geworden dankzij platforms als dit. Je kunt hier gemakkelijk en snel een vakantie boeken. Een last minute vakantie Nederland zit er zo ook in. Wanneer je op vrijdag nog iets wilt boeken voor dezelfde vrijdag kan dat gemakkelijk.

 

Waar kun je heen?

Je kan er voor kiezen om een citytrip te maken, misschien zijn er wel steden waar je nog niet geweest bent. Misschien ben je nog niet eerder in Rotterdam of Utrecht geweest. Dit zijn steden waar je je gemakkelijk even kunt vermaken. Maar ook de waddeneilanden zijn populairder dan ooit. Er is hier veel meer te doen dan vroeger en ook kun je hier leuk overnachten. Een andere populaire locatie is Friesland. Vooral in de zomer met een bootje is dit een hartstikke leuke bestemming, maar ook met het lekkere koude weer ben je in Friesland op de goede plek. Wanneer je een lekkere warme trui en jas hebt, maakt de temperatuur niets uit. 

 

Wat ook steeds meer in trek is, zijn plekken als Noordwijk. Hier kom je in de zomer niet eens tussen omdat het zo druk is. Je hebt hier super hippe strandtenten waar je lekker een biertje kunt drinken en een hapje kan gaan eten. Wat verder ook een aanrader is is de stad Maastricht. In deze stad heb je soms het idee dat je in het buitenland bent. Er komen hier veel buitenlandse toeristen naar toe omdat het zo een mooie stad is. Dit kan dus een aanrader zijn, zeker als je er nog niet eerder bent geweest. Je hebt hier leuke restaurantjes en de rivier de Maas loopt dwars door de mooie oude stad heen, ook kun je hier mooi wandelen. Maastricht ligt ook dicht bij het drielandenpunt. Dit is ook zeker iets om op te zoeken. Hier grenzen België, Duitsland en Nederland aan elkaar.